Wanneer je gebruikmaakt van de transportkist weet je zeker dat je op tijd en veilig je spullen op het juiste adres bezorgd krijgt. Er zijn natuurlijk nog veel meer andere soorten verpakking waar je van kan profiteren. Wij nemen in deze tekst graag de verschillende soorten verpakkingen met je door en gaan je ook aangegeven wat hun functionaliteit is. Wanneer je meer wilt weten, lees dan andere blogs op onze site om te profiteren van de informatie. 

Primaire verpakking 

Het is belangrijk dat er een verpakking om producten heen zit, omdat op deze manier het mogelijk wordt ze überhaupt te vervoeren van locatie 1 naar locatie 2. Je moet dan denken aan de potten om producten of het blik eromheen. Deze verpakking is ook de eerste kennismaking voor de consument. Het is dus belangrijk dat deze heel erg aantrekkelijk is en handzaam in het gebruik.

Seculaire verpakking 

Wanneer spreekt over secundaire verpakking, dan gaat het over bijvoorbeeld bolletjes plastic dat rond potten en blikken heen zit om ze te beschermen tegen stoten. Dit zorgt voor de nodige stevigheid en bescherming. Andere opvulmaterialen worden ook wel vaak gebruikt om producten min of meer op hun plek te houden. 

Tertiaire verpakking 

Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van tertiaire verpakking, denk aan transportkisten (hierboven al genoemd) of pallets. Deze zaken spelen een belangrijke rol in het logistieke proces. Natuurlijk staat en valt alles letterlijk met een goede behandeling van de verschillende soorten verpakking. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat ze in een goed vervoersmiddel vervoerd worden naar de specifieke locatie.

Het juiste stapelen van pallets of het bevestigen van kisten en kasten met bevestigingsmaterialen in een vervoersmiddel maakt een groot deel uit van het logistieke slagen.

Op onze site posten we dikwijls blogs met interessante informatie over mediation, zakelijke aangelegenheden en interessante business trends. Blijf onze site volgen en lees onze blogs. Zo weet je altijd wat er speelt in de wereld van het zakelijke leven.