mj mediation

Partners

ARBEIDSMEDIATION

Een conflict op de werkvloer? Gecertificeerde arbeidsmediator’s staan klaar om d.m.v arbeidsmediation voor beide partijen een aanvaardbare oplossing

Viqz

De website www.viqz.nl biedt personeelstools die bedrijven helpen om overzicht te halen op de planning en het optimale uit de beschikbare bezetting te halen.

www.weproduce.nl

WeProduce is een bedrijf dat zich richt op het borduren van accessoires en kleding. Op die manier maak je het kledingstuk toch wat bijzonderder.

PMC

Het is niet altijd makkelijk om de juiste kwaliteiten te vinden bij een personeelslid. Overweeg je medewerker een zakelijke training of cursus te laten volgen. Kijk hiervoor op www.pmc.nl.

heb jij recht op geld?

Heb jij recht op geld door letselschade ? Kom erachter en schakel een advocaat in.

Familierecht zoals bij echtscheidingen

Bij het regelen van een echtscheiding komen veel dingen kijken. Zorg ervoor dat je goed uit elkaar kan en laat belangrijke zaken vastleggen. Schakel de echtscheidingsadvocaat Hilversum in om zonder zorgen verder te gaan met je leven.

Accountant

Als u in de omgeving van Hoorn woont kunt u Accountantskantoor Hoorn contacteren voor advies. Heeft u een eigen bedrijf, dan is het goed om hen te raadplegen.

Digitale nazorg

Stel de digitale nalatenschap van een dierbare veilig met de hulp van de experts van Digital Life legacy.

Ritueel begeleiden

Met een opleiding ritueel begeleiden bij docendo kun je leren hoe je als ritueelbegeleider betekenis kunt zijn in iemands leven. Dit kan gefocust zijn op het leven, zoals een geboorte. Of gefocust op de dood, zoals bij een overlijden.

Digitale nazorg

Stel de digitale nalatenschap van een dierbare veilig met de hulp van de experts van Digital Life legacy.

Voordelig lenen

Ben je op zoek naar de goedkoopste manier om nieuwe interieur te financiëren? Dan heb je de diensten van Leenattent nodig. Van het voordelig oversluiten van leningen, tot het samenvoegen van verschillende lopende leningen, dé juiste partner.

Het Gaat om het Juiste Freelance Platform

Op zoek naar nieuwe zakelijke kansen of samenwerkingsverbanden? Het freelance platform van Striive brengt professionals en bedrijven samen.

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering: Zekerheid voor Leiders

Zorg voor zekerheid als leider met de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering van Klap. Ontdek de dekking die uw leiderschap ondersteunt.

Los je geschil op door een nieuwe baan

Het komt wel eens voor dat je zoveel stres ervaart van je werk dat je thuis ook niet gezellig bent. Los dit op door een nieuwe baan in vacature procesoperator.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden