mj mediation

Een industriële afstandsbediening werkt veilig

Geplaatst op

Een industriële afstandsbediening werkt erg veilig en makkelijk. In deze tekst lees je over verschillende contexten waarin een afstandsbediending voor de persoonlijke veiligheid van je medewerkers zorgt. Wil je meer weten? Lees er dan meer over in deze blog. We hebben nog meer leuke blogs voor je, dus lees lekker verder als je deze blog uit hebt. 

Hoge temperaturen 

Werk je met hele hoge temperaturen, dan is het mogelijk om met een afstandsbediening te werken. Daarmee bestuur je dan allerlei dingen die ermee in contact staan. Zo kun je bijvoorbeeld met een hijskraan of grijper werken. Je hoeft dan niet meer dicht in de buurt van de actie te komen en dat zorgt dat je dus geen gevaar loopt. Waar je dit soort systemen tegenkomt is bijvoorbeeld bij de hoogovens. 

Zwaar hijsen

Ook bij zware vrachten is het mogelijk om veilig te werken. Je kunt dus met een hijskraan werken zonder dat je dicht bij de vracht bent. Een goede investering in de veiligheid van je medewerkers. Zo kan de vracht dus nooit op hen vallen. Zorg altijd dat je de juiste afstand in de gaten houdt. Natuurlijk is het als werkgever belangrijk dat je ook andere veiligheidsmaatregelen in achtneemt. Zorg dat dit op orde is, want als je als werkgever dit nalaat, ben je juridisch aansprakelijk. 

Laat een systeem op maat maken

Het ene bedrijf is het andere niet. Daarom is het slim om de wensen op papier te zetten en het met hetronic.nl door te nemen. Zo wordt het heel gemakkelijk om precies de functionaliteit te krijgen die je nodig hebt binnen je bedrijf. De experts van dit bedrijf komen heel graag bij je langs om een inschatting te maken. Zo zit je altijd goed en weet je zeker dat een aankoop (het systeem) niet alleen werkende is, maar ook een goede oplossing. Blijf onze site zeker volgen. Dat maakt dat je gemakkelijk aan de juiste tools komt om je bedrijf extra succesvol en veilig te maken. Meer informatie over recht en mediation nodig? Lees dan ook onze blogs!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden