mj mediation

Grafische hulpmiddelen bij mediation

Geplaatst op

Mediation is een bijzonder grote uitkomst als het gaat over het oplossen van conflicten. In vele gevallen is een mediationtraject een alternatief voor een gênante scène in de rechtszaal. In het geval van bijvoorbeeld een echtscheiding kan het heel handig zijn om mediation te nemen. Een mediator zorgt ervoor dat de partners goed naar elkaar luisteren en dat er constructief overleg plaatsvindt. Op deze manier is het bijvoorbeeld veel gemakkelijker om een ouderschapsplan op te stellen. In bepaalde gevallen is het nodig om zaken grafisch uit de doeken te doen en te projecteren op een scherm. Dit kan heel gemakkelijk met een laser beamer. Laser beamers zijn bedoeld om full HD beelden te projecteren. Dat is een goede manier om informatie en videobeelden te laten zien. 

Laser beamers om zaken inzichtelijk te maken

Binnen en mediationtraject worden er allerlei afspraken gemaakt. Op een gegeven moment is het erg belangrijk om de zaak grafisch weer te geven zodat alle partijen en een goed overzicht hebben over wat er allemaal speelt. Met behulp van een laser beamer en een projectiescherm is het mogelijk om het plaatje compleet te projecteren. Dit is dan bijvoorbeeld een overzicht van het traject zijn. 

De presentatie geven 

Mediation is niet alleen bedoeld voor mensen die willen scheiden, ook in een zakelijke setting is het in veel gevallen een goede oplossing. Op de werkvloer kunnen er conflicten zijn die opgelost kunnen worden door een gedegen mediator in te huren. Wanneer de mediator verslag moet doen van bepaalde processen, dan is het erg handig dat het op een grafische manier vormgegeven kan worden. Het huren van een laser beamer met een scherm erbij is bijzonder gemakkelijk en helemaal niet duur. Als mediator kun je dus goed uit de voeten met een leaser beamer. 

Wil je meer weten over de verschillende beamers die je zou kunnen gebruiken, kijk dan even op beamerhuren.nl. Ben je nog niet uitgelezen? Dan raden we je aan om ook even de andere blogs op onze site te lezen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden