mj mediation

Reclame en een mediationpraktijk

Geplaatst op

Je ziet steeds vaker mediationpraktijk uit de grond als paddestoelen op reizen en dit is niet voor niets, want het is een prachtig alternatief voor een vechtscheiding in de rechtszaal. In vele gevallen wanneer mensen in scheiding zijn, zorgen ze ervoor dat de dingen goed verdeeld zijn als het gaat over de zorg voor de kinderen en bezittingen. Soms komen ze er niet uit en dan is het aan de rechter om een oordeel uit te spreken, maar die kan ook beslissen dat mensen mediation kunnen volgen om er wel uit te komen en samen een goed plan op te stellen en in te dienen bij de rechtbank. Het is natuurlijk wel belangrijk dat dergelijke mediationpraktijken reclame voor zichzelf maken; in deze tekst willen we daar graag aandacht aan besteden.

Analoge reclame

Je vraagt je af of er überhaupt nog analoge reclame gemaakt wordt in het digitale tijdperk. ´Dat is toch allemaal achterhaald; alles is nu toch digitaal?´ Niets is minder waar. 

Een kartonnen display in je praktijk voelt zich daar prima thuis. Dus maak er vooral gebruik van. Dit is handig wanneer mensen meer willen weten over je diensten. Daarbij is het ook erg slim om voorlichting te geven. Op deze manier zien de mensen een gezicht bij je praktijk. De face-to-face benadering is een van de meest effectieve manieren om mensen bekend te laten worden met wie je bent en wat je doet. 

Online reclame

Natuurlijk moet je de digitale reclame niet uit het oog verliezen. Deze manier van reclame maken is al enkele jaren een zeer belangrijke methode en gaat je zeker veel opleveren. In vele gevallen is het bijzonder slim om de online marketing ten behoeve van je praktijk uit te besteden aan experts die weten hoe ze de zoekmachines moeten bespelen. Dan komt je praktijk hoger in de zoekresultaten. En dat zegt iets over de kwaliteit van je bedrijf, volgens de mensen die zoeken naar mediationdiensten. 

Lees ook de andere artikelen op onze site. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden