mj mediation

Verschillende soorten kartonnen dozen die je als ondernemer moet gebruiken

Geplaatst op

Als ondernemer of verkoper krijg je te maken met allerlei mogelijkheden voor het vervoeren en displayen van je producten. Kartonnen dozen zijn nog altijd de meest gekozen manier hiervoor. Vooral omdat ze goedkoop zijn en volledig aan te passen naar de gewenste maat en het uiterlijk dat past bij het merk en de kwaliteit. Dit zijn diverse soorten kartonnen dozen die je als ondernemer kunt gebruiken.

Golfkarton dozen

Karton is een veelzijdig materiaal voor het maken van dozen op maat. De meeste kartonnen hebben een enkele wand, maar ze hebben de mogelijkheid om gegolfd karton te krijgen. Deze extra groeven zorgen voor sterkte en stevigheid om zware producten te verpakken. Golfkarton zijn door hun stevigheid ook favoriet bij de scheepvaart. Verkoop of vervoer je zware of breekbare producten? Dan kan het interessant zijn om te kijken of je dozen met golfkarton kunt gebruiken. Deze dozen zijn vaak ook vaker te gebruiken dankzij hun kwaliteit.

Sieradendoosjes

Kartonnen dozen worden gebruikt voor zowel lichte als zware verpakkingen van producten. Voor kleine, luxe producten zoals sieraden, worden aangepaste doosjes gebruikt. Deze sieradendoosjes zijn eigenlijk eenvoudige kartonnen dozen die bewerkt zijn voor een luxe uitstraling. Zo zijn ze meestal op maat gemaakt en bewerkt met zwarte glans laag. Ook kun je de doosjes lamineren of in een matte kleur krijgen. Vaak wordt er nog een logo of tekst samen met fraaie versieringen toegevoegd. Door deze eenvoudige aanpassingen zijn kartonnen dozen zo omgezet in luxe dozen.

Display kartonnen dozen

Een van de meest voorkomende kartonnen dozen op maat zijn display dozen. Je ziet ze overal om je heen in winkels en supermarkten. Zoals de naam al doet vermoeden, helpen display dozen om bepaalde producten in het middelpunt van de aandacht te zetten. Deze dozen staan meestal op een centrale plek in de winkel en hebben opvallende kleuren en teksten. De display dozen staan ook vaak bij de kassa om een extra verkoop impuls te geven.

Kartonnen kledingdozen met logo

Kartonnen kledingdozen zijn op maat gemaakte vouwdozen die gemakkelijk een breed scala aan kleding kunnen verpakken. Zo worden ze gebruikt voor bijvoorbeeld sjaals, shirts, stropdassen en nog veel meer kleine kledingstukken. Daarnaast zijn bruidsjurken en maatpakken meestal verpakt in kartonnen kledingdozen. Een groot voordeel van deze dozen is dat je gemakkelijk kunt bedrukken. Zo kun je ervoor kiezen om je merk te adverteren, of uitsluitend informatie voor de verkoper of vertegenwoordiger te weergeven.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden