mj mediation

Vloer voor uw meditatieruimte

Geplaatst op

Een meditatieruimte moet rust uitstralen. Dit kan gedaan worden door rustgevende kleuren te gebruiken bij de aankleding van de ruimte, maar zelfs de vloer kunt u zo aanpassen dat die voor de nodige rust zorgt. 

Een grindvloer in een meditatieruimte

Hoewel er vaker wordt gekozen voor PU gietvloeren bij woningen of kantoren, is het ook zeker mogelijk om een grindvloer te gebruiken. Grindvloeren zijn erg stevige vloeren die gemakkelijk te combineren zijn met vloerverwarming. 

Wat maakt de grindvloer zo stevig?

Een grindvloer bestaat uit kleine gekleurde grind- of kwartskorrels die worden verbonden door epoxyhars. Deze vloer wordt laag na laag gegoten. Zo verkrijgt u uiteindelijk een strakke vloer die erg stevig is. Met stevigheid bedoelen we ook dat de vloer krasbestendig is en echt veel kan verdragen zonder schade. 

Grindvloeren hebben geen naden, scheuren of groeven. Hierdoor ogen ze waanzinnig strak. Dit zorgt ervoor dat alles er overzichtelijker en zo dus ook minder chaotisch overkomt. Perfect om de rust te bewaren in uw meditatieruimte. Het ontbreken van naden, scheuren en groeven zorgt er ook voor dat de vloer gemakkelijk is in onderhoud. Alles is zo gereinigd door er één keer over te gaan. De korrels van deze vloer houden ook veel stof vast waardoor er minder doorheen de lucht vliegt. Ideaal voor een meditatievloer!

Grindvloeren hebben verschillende voordelen. Zo zijn ze ook waterafstotend en brandwerend. Maak uw grindvloer helemaal naar uw smaak. U hebt keuze in de korreldikte, kleur en verdere afwerking. Op die manier heeft u als eindresultaat een vloer die helemaal volgens uw wens is. Als kleur kunt u natuurlijk gaan voor uw eigen voorkeur, maar u kunt ook kijken naar kleuren die voor rust zorgen. Dit zijn vaak koele kleuren zoals bijvoorbeeld blauw, paars en groen. Meer grindvloer informatie vindt u hier.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden