mj mediation

Voordelen van een ooglidcorrectie

Geplaatst op

Ogen worden ook wel ‘de spiegel van de ziel’ genoemd. Maar wat als na verloop van tijd je oogleden je zicht beperken, of er niet meer uitzien zoals je wil? Een ooglidcorrectie is wellicht de oplossing voor jou. Het zorgt ervoor dat je er jonger uitziet en in sommige gevallen verbetert het je zicht. In deze blog vertellen we alle voordelen van een ooglidcorrectie. 

Zichtverbetering

In gevallen van extreme hangende oogleden, kan verbetering van het zicht een belangrijke motivatie zijn voor een patiënt om een ooglidcorrectie te laten uitvoeren. De meeste mensen zijn niet op de hoogte van de zichtverbetering die een ooglift kan bieden. 

Strakker voorhoofd

Als je oogleden zwaar aanvoelen heb je jezelf misschien aangeleerd om je wenkbrauwen op te trekken voor een beter zicht. Wanneer dit regelmatig gebeurt, kan het bijdragen aan diepe rimpels in het voorhoofd. Als je dit door middel van een ooglidcorrectie niet meer hoeft te doen, verdwijnt deze gewoonte en kun je de daarbij behorende voorhoofd rimpels elimineren. 

Heldere ogen 

Wanneer extra huid en wallen je ogen omringen, kunnen deze voorkomen dat het licht je ogen kleur geven. Dit kan je ogen dof maken. Door de gordijnen te openen, laat een ooglidcorrectie meer licht tot je ogen doordringen zodat ze gaan sprankelen en er helder uitzien. 

Verminderde migraine

Naast een verbeterd uiterlijk kan een ooglidcorrectie verlichting bieden aan sommige migrainepatiënten. Uit een klein onderzoek bleek dat een ooglidcorrectie een verbetering gaf van 50% op mensen met migraine. Na een jaar meldde 51% van de deelnemers helemaal geen migraine meer te hebben. Verlichting van hoofdpijn kan een mooi bijkomend voordeel zijn voor sommige migrainepatiënten die toch een ooglidcorrectie overwegen. 

Ben je na het lezen van deze blog van plan een ooglidcorrectie te laten doen? Bekijk de website van Ooglift en vraag een gratis consult aan.

Gerelateerde berichten

Leuke locaties om heen te gaan op vakantie

Veel mensen vinden het heerlijk om er af en toe tussenuit te kunnen gaan. Een vakantie naar het buitenland is dan zeker geen slecht idee. Echter kan...

Lees meer

De beste onderhoud tips voor jouw meubels

Je hebt net een nieuwe inboedel gekocht voor je nieuwe woning. Hopelijk zul je er nog vele jaren van genieten. Om te genieten van een lange...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden